Durançam İlkokulu

Vizyon: Bulunduğu sosyal çevreye katkı sağlayan, öğrenci veli öğretmen ilişkilerinde hoşgörüyü yakalayan, eğitim, yönetim ve sosyal faaliyetlerde başarısını kabul ettirmiş tercih ve takdir edilen bir kurum olmak.

Misyon: Milli ve manevi değerlere bağlı, kendisi ve toplumu ile barışık, özgüveni yüksek, bilgi çağının gerektirdiği bilgi ve becerileri kazanan, hoşgörü sahibi iyi bir insan iyi bir öğrenci iyi bir toplum yetiştirmektir.

Saatler: 08.30 - 14.30
Isınma: Kalorifer sistemi
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil: İngilizce
Lojman: 1 - Lojman 2 odalıdır, soba ile ısınmaktadır. Anasınıfı olarak kullanılmaktadır.
Servis Bilgisi: Köyden sabah saatlerinde bir servis kalkmaktadır.Bunun dışında özel araçlar ayarlanıp ulaşım sağlanabilmektedir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://durancam.meb.k12.tr

Adres - KÖPRÜLÜ BELDESİ DURANÇAM MAH. DURANÇAM KÜME EVLERİ DURANCAM ILKÖĞRETIM OKULU BLOK NO 134 GÖLE / ARDAHAN

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Durançam Köyü 500 nüfuslu, geçimini çoğunlukla hayvancılıktan sağlayan bir köydür. Köyde evlerde su ve elektrik vardır.Sabit telefon ve internet bağlantısı yoktur.

Ulaşım Köye ulaşımı sağlayan yol stabilizedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Ardahan iline 51 km, Göle ilçesine 27 km uzaklıktadır.